Erotiksmycken - erotiska, exklusiva, pornografiska, sexiga smycken i silver för både kvinnor och män
 | Kassan |

Erotiska och sexiga smycken

Allt i Sterling (925) silver

Handgjorda erotikska smycken

Erotiksmycken finns i Stockholm. Jag tillverkar och importerar handgjorda, erotiska och sexiga smycken från hela världen: Afrika, Asien, Europa och USA.

Sterling (925) Silver

Jag är mycket mån om kvalitén och alla smycken är tillverkade i Sterling (925) Silver, om inget annat anges. Några bröstsmycken är tillverkade i 700/1000 Silver då 925/1000 är lite för mjukt.

Ankelkedjor, bröstsmycken, hängen, ringar och örhängen

Europas största sortering av erotiska smycken: ankelkedjor, bröstsmycken, halssmycken, ringar och örhängen. Nya smycken kommer in hela tiden!

Swingers - och klubbsmycken

Det finns en stor sortering av klubbsmycken för swingers: ankelkedjor, hängsmycken och örhängen. I vissa fall kan jag specialtillverka eller ändar ett smycke, annars kan du få tips om var du kan vända dig.

Fri frakt vid förskottsbetalning

Smycket levereras i en presentkartong och skickas i vadderat kuvert med neutral avsändare. Någon fraktavgift tas inte ut vid förskottsbetalning, men varorna skickas då som vanligt brev på kundens egen risk. Vill man vara säker väljer man Postförskott.

Kontokortsbetalning genom Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Fraktfritt vid förskottsbetalning!

| Startsida |
Copyright © 2014 | Erotiksmycken.se | Box 691   SE-114 79   STOCKHOLM